sreda, 2. oktober 2024

Rožnata pentlja

 Nastopil je mesec oktober in z njim čas dodatnega ozaveščanja o raku dojk. Prav v ta namen je bila leta 1992 ustanovljena kampanja pod imenom Rožnata pentlja. 

Ustvarjalni tim Craft-alnice, kjer sodelujem kot gostja, je za prvi izziv v mesecu  oktobru izbral naslov ˝rožnata pentlja˝. Vabim vse, da se pridružijo izzivu in tako širijo zavedanje o tej nevarni bolezni.

Za izdelavo voščilnice sem izbrala meni zelo ljub DP iz praznične kolekcije Craft Sensation in na naslovnico dodala še rožnato pentljo. Na netu sem našla zanimiv dizajn interaktivne voščilnice in se odločila, da poskusim. Sam način odpiranja si lahko pogledate v videu.


V notranjosti voščilnice sem uporabila kar nekaj štampiljk, ki so se prvič dotaknile barve 😇 in ob tem zelo uživala. Za bolj prazničen izgled sem s srebrnim embosirnim prahom Ranger, odtisnila zvezdice. Robove sem osenčila z Distress blazinico. Sličice, ki sem jih odtisnila v notranjosti voščilnice lepo zaokrožijo celoto prazničnega vzdušja.
Na prvem kartončku se na fotografiji nekoliko slabše vidi napis: od / za, kamor se bo lahko napisalo ime pošiljatelja in prejemnika.


Na drugem kartončku najdete odtis božička s sanmi. Štampiljko sem pred davnimi leti kupila v Hofer- ju.

 
Na tretjem kartončku sem se poigrala z različnimi odtisi in sicer: štampiljko iz kolekcije Nellies, ki sem jo pobarvala s Promarkerji, v ozadju so odtisi iz božičnega seta My Mind's Eye.


Na zadnjem kartončku pa sem pustila prostor za voščilo in ga okrasila le v spodnjem kotu. Izbrala sem
štampiljko srnice iz kolekcije Hero Arts in smrečico, ki jo najdete med Lawn Fawn silikonskimi štampiljkami. Tudi za barvanje srnice sem uporabila Promarkerje.