četrtek, 9. maj 2024

Šivalni stroj

Sem oseba s številnimi hobiji. Mednje sodi tudi šivanje. Še najraje sešijem kaj za vnukinjo. Sličica Sewing machine (Pattie's Creation) me je takoj pritegnila. Z njo sem izdelala voščilnico za nov izziv pri Creative Knockouts. Pattie s vojimi prelepimi sličicami sponzorira izziv in hkrati nagrajuje sodelujoče. Tema izziva je: uredite notranjost voščilnice.


notranjost voščilnice


Sponzor izziva: 


 

sreda, 8. maj 2024

Kolesarska tura

Kolesarjenje je v polnem teku. Tudi sama zelo rada kolesarim na nekoliko daljše razdalje. Pripravim si pravi kolesarski izlet. Voščilnica je namenjena prijatelju, s katerim sem prekolesarila že kar nekaj kilometrov. Uporabila sem ADU digi štampiljko in jo pobarvala s Promarkerji. Ozadje sem narisala sama.
Voščilnica je izdelana s sponzorsko štampiljko za izziv pri Penny. Tema izziva je vedno KARKOLI. Vabljeni, da se nam pridružite.


Sponzorja izziva:
 ADU

Izdelek prijavljam na:
PIP: 2418, 12.5.
APTTC: May, 1.6.
ADU: #150, 15.5.
IncyWincy: Spring/Animal, 25.5.
Morgan'sArtWorld: #76, May, 1.6.
Heart'sQuest: Make your own combo, 15.5.
LPCF: ATG, 20.5.
My Besties: # 118, 1.6.
Stamping Sensation: ATG/ mood board ( I was inspired by colors), 1.6.
I love Promarker: May, 12.5.



 

Pariz

Pariz je ena od najbolj zaželenih destinacij. Vabim vas, da se z mano sprehodite po njem. Če že ne v fizični obliki, pa preko spleta 😁.

Sličico iz zbirke ADU sem pobarvala s Promarkerji. Izdelana je za tokratni izziv pri Creative Moments, kjer je mogoče izbirati med dvema temama: Karkoli/ trak, vrvica ali pentlja.



ADU je tudi sponzor tokratnega izziva. Lepo vabljeni, da se nam pridružite.

Izdelek prijavljam na:
APTS: ATG/ For a lady, 1.6.
Get Creative: Ladys only, 1.6.
APTTC: May, 28.6.
ADU: #150, 15.5.
CDC: ATG/ Birthday, 1.6.
Morgan'sArtWorld: #76, May, 1.6.
LPCF: ATG, 10.5.
My Besties: # 118, 1.6.
I love Promarker: May, 15.5.
Let'sCraft and Create: Baby blue, 1.6.


 

nedelja, 5. maj 2024

Vintage

 V svoji mapi sem našla odtis Stampelglade štampiljke, na katerega sem kar malo pozabila. Nekaj časa sem se z njihovimi odtisi precej mučila, a s pripomočkom za štempljanje je stvar postala enostavna. Sličica je zelo bogata, zato sem jo dala v okvir in  dodala le čipke.


Izdelek prijavljam na: 
We Love Stamping: Vintage, 1.6.
Vesela Hiška: V (Vintage), 1.6.

V izvidnici

Girlz Creative Christmas je izziv, ki vas skozi vse leto vabi, da si naredite zalogo prazničnih voščilnic. Tokratna tema je jelenček na voščilnici. Vljudno vabljeni.


Za izdelavo voščilnice sem uporabila številne rezalne šablone ( Cottage Cutz, Love to Craft, Spellbinders...) DP Craft Sensation, TGF štampiljko lisičke in za drevesa štampiljki Lavinia Stamps. Za barvanje sem uporabila promarkerje in Prismacololr barvice.


Štampiljka lisičke (TGF) pobarvana s Promarkerji in Prismacolor barvicami.


Izdelek prijavljam na:
Love2Create: # 4, 25.5.
SOSS: O / Outside, 1.6.
CreativeFingers: # 277, 19.5.
MTTCC: # 85,  Winter scene, 9.5.
Fab'nFunky: Embossing
 

petek, 3. maj 2024

Gostovanje pri Creative Artist

 Tokrat sem se podala v nove vode. V goste sem bila povabljena pri Creative Artist. Moram priznati, da  sem  sprva imela pomisleke, a sem se na koncu odločila za sodelovanje. Za voščilnico, ki je pred vami sem potrebovala kar nekaj časa, saj s tehniko mixed-media nimam nobenih izkušenj. Začela sem z odtisi in nato z nanašanjem teksturne paste. Nato sem 2x odtisnila cvet maka (Kaiser Craft) in ga nekoliko osenčila. Na cvet sem dodala še liquid pearls in nekoliko zlate obrobe. Napis je izrezan s šablono Najlepši par. Za zaključek sem voščilnico ozaljšala še z lesenima listoma in polperlo. 


Voščilnica še zdaleč ni popolna, a naučila sem se osnov nove tehnike, ki pa jo bo treba seveda še izpiliti. Drugič bo boljše.😊


Svoj izdelek prijavljam na:
Love2Create: # 4, 25.5.
CreativeFingers: # 277, 20.5.
Craft Rocket: Flowers, 1.6.
MOAWT: # 166, Flowers, 1.6.
Fab'nFunky: Embossing
The Paper Funday: ATG/ Flower Shoppe, 6.6.





sreda, 24. april 2024

Ljubiteljica konj

Čas hitro mineva. Otroci odraščajo, mi pa se staramo. Ko pogledam nazaj se mi zdi, da so se komaj znebili plenic, sedaj pa so že skoraj odrasli - s svojimi željami, interesi, hobiji. 
Sličico za ljubiteljico konj sem našla na medmrežju in jo pobarvala s Prismacolor barvicami. Prejemnica jo je dobila za svoj 15. rojstni dan.


Izdelek prijavljam na:

PIP: 2416, TOP 3

Dragonfly Challenge: Use a Die, 1.5.
LPCF: ATG, TOP 5

AYLI: Clean or Fussy ( I love both, but I more often make a fusy card, because I can build the scene and I can use more items from my bigggg stash)
CRAFT-alnica: za najstnika
DoAl(I)CKreative: People and animal, 1.5.

 

Dopust

Že res, da je aprila še malo zgodaj za kopanje, a ob vseh klimatskih spremembah, ki se dogajajo po svetu, se nikoli ne ve. Dobro je biti pripravljen. Voščilnica je izdelana s sponzorsko štampiljko (Mirtillamente) za izziv pri Penny's. Kot vedno lahko objavite karkoli in se potegujete za lepo nagrado. Sama sem izbrala sličico iz kolekcije Le Gine in jo popbarvala s Promarkerji. Za ozadje sem uporabila sličico, ki sem jo našla na netu in jo prav tako pobarvala s Promarkerji. Na koncu je kar dobro izpadlo. 

Sličico najdete pod imenom: Enjoy Summer

Upam, da se nam pridružite in se potegujete za lepo nagrado.

I love Promarker: ATG / Shapes
PIP: 2416
Dream Valley: Feminine
Mirtillamente: April, Winner

SheepskiDesign: April, 15.5.

 

nedelja, 21. april 2024

Washi tape

Tema tokratnega izziva pri Girlz Creative Christmas je uporaba Washi tape - a. Sama ga uporabljam zelo redko, zato sem se podala na net iskat inspiuracijo. Moram priznati, da nekatere ustvarjalke res znajo lepo uporabiti washi tape. Jaz sem se odločila za enostavno uporabo. Nalepila sem ga na zlato podlago in tako naredila ozadje za srnico, ki sem jo potem okrasila v ustreznih barvah. Tudi okrasek okrog vratu je narejen ob uporabi washi tape-a. Dodala sem še napis iz zbirke The Greatings Farm in nekaj zvezdic.

Tema/Theme: Washi tape


BYSH: Spring into Christmas, 26.4.


Christmas Craft Creations: Non traditional colors, 8.5.

CraftersCaffe: CAS, 15.5.
CardsGaloreEncore: ATG, 12.5.
CutItUp: Something on letter B (Bamby)
Double Trouble: Less but Better
AAACards: ATG CAS
My time to craft: ATG with dies


sobota, 20. april 2024

Barve ljubezni

Že nekajkrat sem se pridružila  Rabisco izzivu na FB strani. Gre za progresivni izziv, kjer lahko dobite zastonj štampiljko, le prijaviti se je potrebno. Izziv sponzorira Moondrea Design s svojimi prelepimi štampiljkami. Tokrat sem se pri barvanju poigrala z navadnimi (šolskimi) barvicami in jih kombinirala s Promarkerji.


 Rabisco: FB April, 1.5.
TripleB: Blooms
Kleuren met Potloden: Atg with Pencils, 10.5.
CDC: April, 15.5.
APTTC: April, 28.5.
PIP: 2415
Rabisco: #56, 1.5.
PixieSnippets: #478 (Snippets were used for background), TOP 3










četrtek, 11. april 2024

Novorojenec Nik

Nov izziv pri Creative Knockouts sponzorira ADU. Kaj menite, ali ni prisrčen ta zajček? Meni je bil nadvse simpatičen. S cvetličnim večkom in metulji, ki ga obletavajo pa me opominja, da je pomlad že tu.

Pobarvala sem ga s Promarkerji in le rahlo okrasila z rezalnima šablonama (Make it).- Voščilnica je izdelana za tokratni izziv pri Creative Knockouts, pri katerem želimo videti voščilnice na temo: ˝Pomlad je v zraku˝


Tokrat sem okrasila  tudi notranjost voščilnice, kjer je izrez otroškega vozička, lahko tudi žepek .


Izdelek prijavljam na naslednje izzive:
LSBD: Inspirational Challenge, # 27
Tic-Tac-Toe: 245 (stencil, die-cut-Critter)
APTTC: April, ATG, 28.5.




 

sreda, 10. april 2024

Pletilja

 Za izziv pri Penny's, sem dobila sponzorsko štampiljko pletilje. Tudi sama sem vešča s pletilkami in spletla sem že kar nekaj puloverjev. Zato sem z veseljem pobarvala tole prikupno sličico, ki jo najdete pri ADU. Pobarvana je s Promarkerji. Za ozadje sem uporabila list iz reklamne brošure, na katerem je potisk pletenine. Za okras sem dodala še nekaj izrezov (Spellbinders, Sue Willson, Make it) in prikupnega muca, ki se igra s prejo (Craft Sensation).



Izdelek prijavljam na:


LSBD: Inspirational Challenge, # 27
Tic-Tac-Toe: 245 (squere card, die-cut, Embossing)


APTTC: April, ATG, 28.5.
Do-Al(I)Kreative: # 88, 15.5.


ponedeljek, 8. april 2024

Trio

Pa zapojmo! Kolikor kapljic, tol'ko let....
Štampiljko 3 tenorji (Beccy Place) sem pobarvala s Promarkerji in jo prilepila na DP, ki sem ga najprej embosirala z reliefno mapico, nato pa sem se poigrala še z vročim embosiranjem v beli in zlati barvi (Ranger embosirni prah). Reliefna mapica je od Nellie Snellen in je trenutno ena mojih najljubših. Dodala sem še obiulo metuljev in rožic, ki sem jih naredila z luknjačem. DP je iz domače zaloge. Iz domače zaloge pa so tudi številni kristalčki in perlice.

Voščilnica je izdelana za izziv pri Creative Moments, kjer se lahko poigrate na temo : ˝Luštno in crkljivo / Cute and Cudly˝.



Izdelek prijavljam na:

 LSBD: Inspirational Challenge, # 27, 1.5.


Tic-Tac-Toe: 245 (stencil, die-cut-Critter)

APTTC: April, ATG, 28.5.
Pin-Spirational: Embossing


nedelja, 7. april 2024

V zasneženi deželi

Zima je že davno minila, a meni se še toži po prijetnih dneh na snegu. Zatorej sem z rezalnimi šablonami Love 2 Craft izdelala zimsko pokrajino in nanjo odtisnila sankača (Winter wonderland štampiljka). Tudi štampiljka Božička na saneh je iz istega kompleta. Tokrat sem za odtis uporabila bel embosirni prah. Za malo pravljičnega pridiha sem na voščilnico dodala še škrata (Mirtillamente), ki sem ga pobarvala s Promarkerji. Okvir na voščilnici sem enostavno narisala z belim kemičnim svinčnikom. Za piko na I sem dodala še z luknjačem izdelane smrečice. Voščilnica je izdelana za izziv pri  Girlz Creative Christmas, kjer je tema: Brez rdeče barve.


Vabljeni, da se nam pridružite v izzivu in se zabavate z nami.

Izdelek prijavljam na:
Unicorn: Use Dies, 1.5.
ChristmasCrafts: Santa/Gnomes
DoAl(I)Kreative: Human with animal, 1.5.
Sparkles Christmas: Non Traditional Colors



 

sreda, 27. marec 2024

Metulji

 Marec je mesec, ki je močno povezan s cvetjem. Na eni strani se prebuja pomlad, na drugi pa ga zaznamujejo prazniki, med katerimi ne sme manjkati rož. Mogoče sem prav zato izbrala tole prikupno sličico Polkadoodles. Pobarvala sem jo s Promarkerji in narisala ozadje. Več podrobnosti sem dodala z meni ljubimi ˝Prismicami˝. Voščilnica je izdelana s sponzorsko štampiljko za izziv pri Penny's


Tema izziva je kot vedno KARKOLI. Izziv sponzorirata The Paper Shelter in Polkadoodles.

Izdelek prijavljamna:
Cardz4Galz: Spring flowers, die cuts
DigiChoosday: WK 12, ATG
SOS518: Spring has Sprung
PIP: 2412
Beautiful Blossom: ATG with Flowers


ponedeljek, 25. marec 2024

Božični okraski

Rezalna šablona, ki sem jo lani dobila za darilo od Rosie, je nadvse pripravna za izdelavo voščilnice v zadnjem hipu. Dopušča različne možnost, saj se lahko uporabi tudi kot robna šablona. Tokrat sem jo uporabila v kombinaciji z DP (Craft Sensation) in zlatim papirjem. 
Z voščilnico sodelujem kot gostja v izzivu Rudolfovi dnevi.
Hvala Helen za povabilo.



Svoj izdelek prijavljam na:


DreamValley: Dies and/or Punches
APTTC: March
CDC: ATG/ 4legged friends
MLCCB: # 55



 

Pa sem tu

My Bestie's sponzorira tokratni izziv pri Kleuren met Potloden, kamor so me povabili kot gostjo. Tole prikupno žirafo res ni bilo težko pobarvati. Mislim, da jo bom še večkrat uporabila.



 Izdelek prijavljam na: 

My Bestie: March, Winner












Allsort: Keep it Simple
Alphabet Challenge: Z is for Zoology
FestiveFriday: Wild Animal
PIP: 2412, TOP 3



nedelja, 24. marec 2024

Rudolf

Tim Girlz Creative Christmas je pred mene postavil nov izziv. Narediti je potrebno posebej oblikovano voščilnico. Po brskanju med pripomočki, sem se odločila, da bom uporabila štampiljko, ki mi je bolj malokrat prišla pod roke.
Štampiljka Rudolfa je bila prva, ki sem jo kupila, ko sem se podala med ˝blogerje˝. Kljub temu, da je stara, se z njo še vedno naredi popoln odtis. Res pa je, da ni bila velikokrat uporabljena. Vedno se mi je zdela prevelika za običajhno voščilnico. Za dizajn, ki sem ga izbrala danes pa se mi zdi popolna. 
Na sprednji strani najdete: 
- Rudolfa ( Urban Stamp)
- belo embosiran napis (izvora štampiljke žal ne poznam)
- pokrajino, ki je narejena s pomočjo CC Design in Lawn Fawn rezalnih šablon. 
Jelena sem pobarvala s Promarkerji.


Na zadnji strani najdete žepek za voščilo in/ali denar. Slikica je izrezana iz osnove božično - novoletnih nalepk.



Izdelek prijavljam na:
Christmas Kickstart: Get your grinch on.
PIP: 2412
APTTC: March
CDC: ATG/ 4legged friends
DreamValley: Dies/Punches
CraftsandGifts: Tail on card

 

četrtek, 14. marec 2024

Srčica

Rodila se je sladka mala deklica. V album, ki sem ga naredila bodo šle njene prva fotografije. Za izdelavo albuma (osnove in okraskov) sem uporabila svetleč (metalik) papir. Srček je dodatno ozaljšan z Glossy Accent gelom.  Kot boste videli v albumu, sem uporabila številne rezalne šablone in kar nekaj štampiljk. Vogali albuma so oblečeni v svetleč satenast trak.
Prva, ki jo vidite je od Sheepski Design in je pobarvana s Promarkerji. 
Sheepski Design s svojimi čudovitimi sličicami sponzorira izziv pri Creative Knockouts
Tema izziva je Sparkle&Shine









Svoj izdelek priujavljam na:
Craft Rocket: For the girls, Choosen Winner
APTTC: ATG, Spotlight Winner

Crafty Calendar: More than one fold
Outlawz: ATG but card
WeLove2Create: ATG/Mixed media

 

sreda, 13. marec 2024

Narava se prebuja

Čas hitro mineva in že je tu marec. Okrog hiše je vse več cvetja. Pravi navdih za barvanje prelepih štampiljk cvetja. Ta, ki jo vidite na moji voščilnici prihaja iz zbirke Streamside Studio in je sponzor izziva pri Penny's.


Sličica je pobarvana s promarkerji in izrezana s škarjami. Za osnovo sem uporabila reliefni mapici ( Precious Marieke in Sizzix). Vogalčke sem izrezala z Whimsy rezalno šablono. Dodala sem še nekaj sequinov in kristalčkov.

Svoj izdelek prijavljam  na:
613 Avenue: March, TOP Rocker