Spremljevalci

četrtek, 14. junij 2018

Poroka

Pregovor: ˝Človek obrača, življenje obrne.˝se je še enkrat izkazal za pravilnega. Po 17 letih skupnega življenja sta se za poroko odločila  hči in njen partner. Poleg tega pa me je doletela še čast, biti krstna botra moji ljubi vnukinji Amadeji. Časa za pripravo je bilo zelo malo, saj je bilo vse potrebno speljati v roku enega meseca. Kdor me pozna ve, da me poleg papirčkanja navdušuje tudi peka slaščic in tort. Torej sem sprejela izziv in se poleg peke peciva lotila tudi izdelave poročne torte. Nastalo je tole:


Pred vami je 3 nadstropna čokoladno - sadna torta. Za navdih sem brskala po internetu, a izdelava vseh detajlov je delo mojih rok. Na torti je 17 velikih cvetov vrtnic, ki sem jih izdelala iz ticino mase (za vsako skupno leto življenja po en cvet). Za piko na I sem dodala še nekaj perlic.

Naslednji izdelek, ki seveda ni smel manjkati pa je bila voščilnica. Ker so hčeri zelo ljube štampilkje Lili of the Wally sem izbrala eno iz njihovega asortimana.


Izbrala sem svetle, pastelne barve Craft and you dizajn papirja. Sličico poročnega para (Lili of the Wally) sem pobarvala s Prismacolor barvicami in nanesla nekaj bleščic na vlečko neveste (Glitter glue). Pred kratkim sem na enem od izzivov dobila krasno čipko in perle v obliki rožic (Trinket Parlour), ki sem jih uporabila na voščilnici. Seveda brez različnih rezalnih šablon ne gre. Na koncu pa sem v vogal voščilnice postavila prikupen par ptic. Sličico sem našla na Pinterestu in se ji nisem mogla upreti. 

Za današnjo objavo naj bo to vse. Naslednjič pa vam pokažem še, kaj sem za krst pripravila vnukinji .

Svoj izdelek bi rada prijavila na naslednje izzive:
- Wordartwednesday: #338 -339, 20.6.
- Digi Choosday: #24, 20.6.
- TTCRD: ATG, 12 june, 20.6.
- artistic inspirations: # 202, ATG, 24.6.
- Aurora wings: # 67, Joyous occasion, 18.6.
Pammies Inky Pinky: ATG, 1823, 20.6.
Lil Patch of Crafty Friends: #83, ATG, 17.6.
Crafty Calendar:three of something (3 butterflys, 3 hearts), 29.6.
Stamping Sensation: ATG, June, 28.6.
The Sketchy challenge: #143, ATG or Sketch (choose ATG), 1.7.1 komentar:

  1. Prečudoviti sta, torta in voščilnica! Veliko sreče in vsega dobrega želim vam in družini vaše hčere! Lp Nataša

    OdgovoriIzbriši