sreda, 28. februar 2024

Sanjarjenje

V življenju si  marsičesa zaželimo. Nekatere stvari z lahkoto uresničimo, za druge pa se je potrebno pošteno potruditi. So pa zato še več vredne. Dejstvo je, da če si nečesa res močno želimo, o tej stvari neprenehno sanjamo, potem bomo našli tudi pot za uresničitev sanj ali se jim bomo vsaj približali. Le poguma nam ne sme zmanjkati.

Voščilnica,  ki jo vidite je že odšla na pot k mali, vedoželjni punčki, ki ima še vse življenje pred sabo. Želim ji, da se nikoli ne ustraši svojih sanj in se zavzeto poda na pot uresničitve le teh.

Za izdelavo voščilnice sem uporabila Hetty Clare digi štampiljko in jo pobarvala s Promarkerji in Prismacolor barvicami. Dobite jo na TEJ povezavi. Hetty je ena od sponzorjev izziva pri Penny. Tema je vedno KARKOLI. Enostavneje pač ne gre. Zato le hitro  vzemite v roke ustvarjalne pripomočke in se nam pridružite.


Penny's Challenge poleg Hetty Clare podpirata še :


Izdelek prijavljam na:
SimonSays: #114
EverybodyArt: Favorite color ( I love and red and pink)


1 komentar:

  1. So lovely! This little girl among all these flowers is so cute! Fabulous coloring and lovely decoration with all the different details. You really combined everything to create a perfect card. I love the circle with all edges decorated with rhinestones. Great edges of the card and a wonderful balloon - maybe to make your dreams come true.
    Thank you for sharing your project with the Everybody Art Challenge.
    Hugs, Uschi

    OdgovoriIzbriši