petek, 17. april 2020

Druženje

Pozdravljeni! Čas je za nov izziv pri Colour Crazy, ki vas v času izolacije spodbuja, da se kreativno izražate. Uporabite katerikoli medij, pobarvajte sličico in jo dodajte na voščilnico, vrečko.....vse kar vam pride na misel. Seveda se ne smete pozabiti prijaviti na izziv in se tako potegovati za lepe nagrade.

V časih pandemije je žal druženja zelo malo ali nič. Lepo pa se je spomniti, kako smo posedale s prijateljicami na kavi. Vedno se je poleg znašel tudi kakšen mačkon. Voščilnico sem namenila eni od prijateljic, s katerimi smo se in se še bomo družile ob kavici, samo da mine tole nesrečno obdobje.


Sličico sponzorja tokratnega izziva Knitty Kitty, sem vključila na vrček, za katerega sem predlogo našla na TEJ povezavi. Pozabavala sem se z embosiranjem in dodala še nekaj okraskov. Tokrat sem uporabila tudi zelo male štampiljke (CC design) v obliki šapic in jih dodala na izdelek.

Today I would like to show you a card that I made with a gorgeous Knitty Kitty digital stamp. You can find it HERE. I colored the image with Promarkers, cut out with Cart-us oval die, and attached on the teapot. I found the template HERE. I do a lot of embossing with silver Ranger embossing powder and finally embellished with little stamps from CC design (paws).

V notranjosti voščilnice sem dodala še skodelico, ki sem jo izrezala z rezalno šablono The greeting farm.

Lep pozdrav vsem in upam, da se bomo s svojimi prijateljicami/prijatelji kmalu lahko srečevali tudi v živo in ne le po elektronskih medijih. Do takrat pa pridno ustvarjajte.


Svoj izdelek bi rada prijavila na naslednje izzive:
DL ART Thankful Thursday: # 257 Cat/kittens
Cookie Challenge: # 140
2 Crafty Critters:# 37
Classic DT Open Challenge: #4, ATG
QKR: # 394, ATG
Southern Girls: Team Lou, ATG, TOP 5

A perfect time to craft:# 4, ATG
CHNP: Patterned Paper, April
Lets Craft and Create: ATG/ Through a window
Coloring in scrappy land: ATG/ Embossing





5 komentarjev:

  1. Ahh - that's a fun card!! Sure to bring a smile to the recipients face! Thanks for playing along at Southern Girls Challenge!

    OdgovoriIzbriši
  2. Very cute cate and that mug inside is brilliant. Thanks for sharing your critter with us at 2 Crafty Critter Crazies, CarolG

    OdgovoriIzbriši
  3. Oh, I adore that image with the kitten in the pot, Marjeta, and your card shape is perfect! Great coloring. Thanks so much for playing along with us at 2 Crafty Critter Crazies this month and good luck.
    NanaConnie DT

    OdgovoriIzbriši
  4. A great card - thanks for sharing with us at Craftyhazelnut's Patterned Paper Challenge.

    Helen x

    OdgovoriIzbriši
  5. Beautiful!!! Thank-you so much for participating in our IF YOU GIVE A CRAFTER A COOKIE... challenge. Hope to see your beautiful creations in our next challenge!! 😊 Have a happy crafty day!!!
    Deanne at A Little Bit O’ Paper

    OdgovoriIzbriši