petek, 18. december 2020

Reindeer

Babi! Jaz pa vem kako se reče jelenčku po angleško, mi je danes dejala moja vnukinja. Reindeer je. Pa še veliko drugih živali zna poimenovati po angleško in seveda francosko pri svojih dobrih 4 letih. 3 leta življenja v Belgiji je dobro izkoristila ta naša mala navihanka. Lepo sva poklepetali in povedala mi je, da ji je voščilnica, ki jo je danes dobila po pošti nadvse všeč.  Tako zelo, da jo je postavila na polico v svoji sobi. Počaščena sem draga Amadeja. Upam, da bomo drugo leto lahko skupaj praznovali in pekli ali pa barvali, kot se ob takih praznikih spodobi.


Jelenčka sem izrezala z rezalno šablono Cottage Cutz, ki sem jo letos spomladi dobila pri Holly Barnhart. Kar na nekaj voščilnicah je letos kraljeval ta prikupni jelenček. Pobarvala sem ga s Promarkerji, dodala različne DP in ledene sveče bogato okrasila z bleščicami. Napis iz kolekcije Najlepši par sem embosirala in ga prilepila čez valovit karton, ki služi jelenčku za oporo. Še nekaj bunkic na venčkih ( CC Design rezalna šablona) in izdelek je bil gotov.

Voščilnico bi rada prijavila na naslednje izzive:
AYLI: Favourite person to Create ( My most important person to create with is my granddaughter. She’s so very passionate about creating, she especially loves coloring. I also love to create for my friends, because they are s happy when receiving a hand made card.), 30.12.
 CRAFT: Christmas last stretch
CCT: #665, ATG
Outlawz: Festive Friday,
Crafty Gals: # 214, Tis the season
SSS Wednesday Challenge: Christmas Critters
Paper Funday: # 24 ATG/ Christmas
2CCC: # 45, ATG
Kreativtanten: # 48, Christmas always comes so suddenly


7 komentarjev:

 1. Such an adorable image and wonderful card. Thanks for sharing with us at The Paper Funday Challenges and Happy Holidays! Donna, DT

  OdgovoriIzbriši
 2. Oh what a cute image and card. Awesome dies and papers. So glad you shared over at Crafty Gals Corner.

  OdgovoriIzbriši
 3. This is such a clever design. I love it.
  Thank you so much for entering our challenge this week at CRAFT Challenge, looking forward to see you again next challenge.
  Hugs Sheryl xx CRAFT DT

  OdgovoriIzbriši
 4. Sorry for my late response.
  Love your card, the image is fun! Thank you for joining us at As You Like It. xx Wilma.

  OdgovoriIzbriši
 5. Oh now this is too cute!

  Thank you so much for joining us at Creative Knockouts last challenge of 2020! I hope you will play along with us again this time around!

  OdgovoriIzbriši
 6. He's cute - a fabulu card
  Thanks for joining our challenge at As You Like It this time.
  Lorraine x

  OdgovoriIzbriši
 7. Love all of the sparkle and texture!

  Thank you for joining us at Crafty Gals Corner for our 'Tis the Season challenge.

  OdgovoriIzbriši