petek, 30. september 2022

Bee Happy

Zadnji septemberski dan prinaša nov izziv pri Colour Crazy. Vreme pri nas je turobno, deževno. Zato pa je moja voščilnica v živahnih sončnih barvah. Upam, da vam polepša dan. Digi štampiljko - Sweet November Stamps sem pobarvala s Promarkerji, pri barvanju las sem si pomagala še s Prismicami. Okvir, ki sem ga uporabila je pravzaprav ostanek po izrezu. Punčko in čebelice pa sem izrezala s škarjami. Napis je iz kolekcije Najlepši par.

Sličico dobite na: Darby and Bumble

 Hi! I would like to show you my new card for the Challenge at Colour Crazy. I used Darby and Bumble digital stamps from our sponsor Sweet November Stamps. I colored the image with Promarkers and cut it with scissors. I create the scene with different dies and finally add a sentiment and ribbon.
Svoj izdelek bi rada prijavila na naslednje izzive:
TTCRD: 27th Sept,

četrtek, 29. september 2022

Embosiranje

Kljub temu, da imam kar nekaj embosirnih mapic, mi trenutno redko pridejo pod roke. Zato sem se odločila tokrat sodelovati v izzivu Let's Squash it, kjer je tema 2/3 embosiranje. Ker je voščilnica za prijatelja , ki rad poje sem jo okrasila še z nekaj notami (Memory Box) in embosiranim napisom Mavelu.


 Let's Squash it: 2/3 embosirane površine
TIOT: Emboss it
SSSMonday: Emboss it

sobota, 24. september 2022

Ko imaš čas in voljo

Deževen dan je bil ravno pravšnji za zlaganje drobnih ostankov papirja. Ko sem pri YNS izzivu opazila temo, sem se odločila, da je čas za uporabo ozadja iz malih koščkov. Dodala sem še štampiljko iz njihove zbirke in nekaj izrezov. 




YNS: # 188, Scraps
Allsort: # 695, ATG/ Strips
Aud Sentiments: Christmas+Sentiments, 1.10.
Passion for Markers: Ruber or Clear stamp (Clear stamp from YNS, colored with Promarkers)



 

sreda, 21. september 2022

Druženje

 Zabava tako za kita, kot zame. Za voščilnico sem uporabila same ostanke papirja, ki jih po pravici povedano nimam malo. Na koncu pa mi je voščilnica še všeč. Uporabila sem Pattie's digi štampiljko in jo pobarvala s Promarkerji. Rezalne šablone pa so od Najlepšega para. Voščilnica je namenjena prijatelju, ki je na morju spoznal svojo partnerico.

Fotografija mi nekako ni šla, pa sem dala 2 verziji. Original je nekje vmes😊




Svoj izdelek bi rada prijavila na naslednje izzive:
PIP: 2238
4Season: For a man
Najlepši par: September
Snippets Playground: # 437 (strips are leftovers for cardstock, raindrops are leftovers from cutting dies, I stamped image on small pieces of leftovers)
TTCRD: 13th Sept.
Dragonfly dream: Happy Birthday (Sentiment means Happy Birthday)


četrtek, 15. september 2022

V gozdu

 Sprehod po gozdu je navdihujoč. Če imaš le čas in potrpljenje opaziš številne prebivalce. Eni so ti bolj pri srcu kot drugi, a vsi so čudež narave. 

Tokrat sem za izdelavo voščilnice za izziv pri Creative Moments, izbrala sovo. Prihaja iz  zbirke Morgan's Artwork . Te ptice so čudovite. Še najbolj pa me fascinira njihovo perje, ki je oblikovano tako, da je njihov let neslišen. 

Tema izziva je Karkoli , lahko pa se še dodatno poigrate z jesenskimi barvami. Sponzor izziva (Morgan's Artwork)  zmagovalcu ponuja 3 digi štampiljke.

OWL 1


Sovo sem pobarvala s Promarkerji in Prismacolor barvicami. Ker živijo v duplih, sem s pomočjo embosirne mapice s teksturo lesa, naredila ozadje. Za okrasitev sem uporabila  IAR rožice.


Svoj izdelek bi rada prijavila na naslednje izzive:

KIC: Animals,
everybodyArt: # 519, ATG
TTCRD: 13th Sept.
APTTC: #9, sept., 28.10.
Let'scraftandCreate: # 187, ATG/Frame it
Morgan'sArtworld: ATG, Spotlight Winner
Rabisco: ATG, Sept.
Sheepski: Creature
Knutsels and Kadootjes: Bird and wood


Ponosni vrtnar

 Letos je delo na vrtu prevzel mož. S pripravami je začel že februarja s sejanjem paradižnika. Pripravil je sadike in jih spomladi lepo posadil v vrt. In glej ga zlomka! Paradižnika v vrtu je bilo letos toliko, kot v vseh mojih 20 letih vrtičkanja skupaj. Kapo dol! Kdor zna, zna.

Košarico pridelkov sem pobarvala s Promarkerji , jo izrezala škarjami in voščilnico izdelala v CAS verziji. Dodala sem le še izreze orodja iz seta Marianne Design. Napis Hvala pa je namenjen možu za ves njegov trud.


Svoj izdelek bi rada prijavila na naslednje izzive:
CRAFT-alnica: Bogata jesen, TOP 3
PIP: ATG, 2238
Penny'sChallenge: # 530, ATG
Creative Knockouts: # 470, Fall
CGC: Signs of Fall
I Love Promarkers: ATG/ autumn colors
InspirationStation: # 37, ( I was inspired by Autumn and the colors)


petek, 2. september 2022

Cvetoči tulipani

 Hi! Marjeta here, with my new card for the Challenge at Colour Crazy. I used a sponsor image called Tulip. You can find it in the Sheepski Design collection. I colored images with Prismacolor pencils. I created the background with Craft Sensation Design Paper and some laces from my stash. Finally, I embellished my card with pearls and butterflies.


Svoj izdelek bi rada prijavila na naslednje izzive:
TTCRD: Avg 30th
APTTCOC: Sept.
CGE: ATG, Sept.
FrienshipChallenge: Vse kar leti
GirlzRebelChallenge: Kleurencombi, ZMAGOVALKA


KIC: Bingo (flowers, white, pears; tekst, white, lace; butterflies, blue, lace)
Kreativtante: # 69, ATG
Penny'sChallenge: # 529, ATG, TOP 3




četrtek, 1. september 2022

Pravi čas za ... penzijo

 Poletje je pravi čas za odhod v penzijo. Imaš toliko zabavnih stvari za počet. Mednje sodi tudi relaksacija v naravi. Še posebej, če ste do svoje destinacije prikolesarili.

Kot že napis na sliki pove, je voščilnica namenjena ga. Olgi, ki po 40 letih delovne dobe odhaja v penzijo. Uporabila sem ADU digi štampiljko (Summertime) in jo pobarvala s Promarkerji. Ozadje sem kreirala po vadnici Nature Class od Kit &Clowder. Na smerokaz, ki sem ga sama narisala in izrezala sem prislonila kolo (rezalna šablona Joanna Sheen).


Svoj izdelek bi rada prijavila na naslednje izzive: 
Stamping Sensation: Feminine
CraftyGalsCorner: Lazy days of Summer
DoubleD: Wheels
WordArtWednesday: 559 - 560, ATG
TTCRD: ATG, 30th Aug.
SimonSaysMondayChallenge: Make your own Background
Papercraft: Summer fun
CraftersCafe: Relaxation, TOP 3