sreda, 17. februar 2021

Ljubiteljica knjig

Od nekdaj so mi všeč Gorrjus punčke. Sličico sem pobarvala s Prismacolor barvicami in ji narisala ozadje. Žal ne zaidejo dostikrat na voščilnico. Vam povem zakaj? Nikakor ne za to, ker si jih ne bi želela uporabiti, temveč zato, ker imam v lasti ogromno štampiljk, ki mi jih še ni uspelo uporabiti. Na tej voščilnici sem prvič uporabila štampiljko rožic, ki spada v komplet štampiljk Najlepšega para. Zelo redko sem uporabila tudi štampiljko vrtinca (Royal...), ki sem ga dodala kot vzorec na steno.   Tokratna voščilnica ima še eno posebnost, ki  ne uporabim velikokrat. Prednjo stran voščilnice sem razdelila na dva dela in ju povezala s TAG - om. V ozadju sem uporabila še pavs papir. Upam, da vam je všeč. Sama sem z njo vsekakor zadovoljna. Določene detajle bo še treba izpopolniti, pa bo spet nastalo kaj lepega.


Crafty Creations: # 418, ATG
TCPTuesday : # 376, Use DP, Feb.
Bastel Traum: # 98,Birthday
Pixie'splayground: # 396, Winner

10 komentarjev:

 1. Hi this is a gorgeous card. That image is just so sweet. Thank you for joining us at Crafts Galore Encore Challenge Blog for challenge #84 which has the theme Anything Goes. The sponsor is StarStampz. Hugs Jackie DT xxx

  OdgovoriIzbriši
 2. Te punčke so res nekaj posebnega in zelo priljubljene. Lepo si izdelala voščilnico in uporabila dodatke,ki dajo tisto piko na i.

  OdgovoriIzbriši
 3. Adorable card Marjeta, thanks for your coment. xx

  OdgovoriIzbriši
 4. A super card Marjeta, a sweet image and great design.
  Pauline - Crafting with Cotnob
  x

  OdgovoriIzbriši
 5. What a fabulous card Marjeta! I have this image as well and it's one of my favourite GorJuss Girls images. You created such a perfect card - well done!

  Hugs

  Di xx

  OdgovoriIzbriši
 6. Red and black is so striking together. Gorgeous work with this cute image. Thanks so very much for joining us this time at the Creatalicious Challenge, Elizabeth (DT)

  OdgovoriIzbriši
 7. So cool and stylish, also due to the gerat colour combination you chose.

  Thank you very much for joining us at the bastel-traum Challenge.

  Hugs and good luck
  Claudia
  DT bastel-traum challenge

  OdgovoriIzbriši
 8. Zelo lepo si pobarvala punčko in sestavila v zelo luštno voščilnico. Hvala, da se igraš z nami na Creatalicious Challenges . Lp Neva

  OdgovoriIzbriši
 9. Really pretty - love the contrast from the black.

  Thanks for joining us at Penny's Challenge.

  Helen x

  OdgovoriIzbriši