petek, 25. junij 2021

Po torti diši

Tokrat zame sladek izziv pri Colour Crazy. Izbrala sem sponzorsko štampiljko slaščičarja. Dobite jo na TEJ povezavi. Kako jo ne bi, ko pa tudi sama rada pečem torte. Za tokratno barvanje sem uporabila Spectrum Noir aquablend watercolor barvice. Moram priznati, da je barvanje z njimi precej drugačno kot s ˝Prismicami˝. Malo bo potrebno še vaditi. Pa saj je zabavno.


New challenge at Colour Crazy is sponsoring by Polkadoodles. For my new card I used Gnomastic Birthday Cake image. I coloured it with Spectrum noir AquaBlend watercolor pencils.  

notranjost voščilnice / inside of the card
 

Med svojimi ustvarjalnimi pripomočki sem poiskala DP (KaiserKraft). V bloku sem našla tudi češnje, ki se perfektno podajo k štampiljki. Zelo dobrodošla najdba je bila  Crafty Ribbons trak z mafini in velik mafin izrezan iz filca. Mislim, da lepo dopolnijo voščilnico.

Sedaj ste na vrsti vi dragi ustvarjalci in ustvarjalke. Barvice, čopiče ali katerikoli drugi medij v roke in se nam pridružite v novem izzivu. Polkadoodles, ki sponzorira izziv ima štampiljke za vse priložnosti.

Svoj izdelek bi rada prijavila na naslednje izzive:

- Ike'sArt: # 145 ATG /food, drink
- Creative Craft Cottage: # 141  ATG
Creative Sketchy Girls: Ribbon, Twine or lace, Winner
Sweet Stampers: Birthday

3 komentarji:

 1. Got to love a gnome with a cake, a great combination :) :) Super card. Thank you so much for joining us at IKEsWORLD this month :) Hugs Mimi xxxx

  OdgovoriIzbriši
 2. I love this very cute image.
  Thanks for joining in at IkesWorld challenges.
  Good luck!

  OdgovoriIzbriši
 3. Lovely card.
  Thank you for joining us at the Sweet Stampers and i hope to see you again.
  Hugs
  Kuni

  OdgovoriIzbriši